Valmet öppnar nytt servicecenter i Kina

Förutom det nya centret i Beihai har Valmet tre andra servicecenter i Kina — i Wuxi, Guangzhou och Zibo. Foto: Valmet

Valmet har öppnat ett nytt servicecenter i Beihai i serva kunder inom massa- och pappersindustrin i den autonoma regionen Guangxi Zhuang. Centret ska också fungera som en viktig servicepunkt för Valmets kunder över hela Kina.

En invigningsceremoni hölls den 3 september 2024 och där deltog kunder, branschorganisationer, fackpress, lokala myndigheter och Valmets ledning.

– Kina är en mycket viktig marknad för Valmet och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster genom detta nya Beihai-center. Guangxi är ett snabbt växande område där kunder investerar mycket i massa, papper och kartong. tillverkning av linjer, säger Aki Niemi, affärslinjechef för tjänster, Valmet.

– Att vara nära våra kunder är ett av våra kärnåtaganden, tillade Aki Niemi.

– Våra kunder i Guangxi och de omgivande områdena kommer att dra stor nytta av detta nya servicecenter. Med det nya centret är det möjligt att minska svars- och leveranstiderna och ha den expertis som behövs mer lättillgänglig. Dessutom stärker Beihais servicecenter ytterligare vår kompetens när det gäller att betjäna massatillverkande kunder, sade Xiangdong Zhu, områdespresident för Kina, Valmet.

Förutom det nya centret i Beihai har Valmet tre andra servicecenter i Kina — i Wuxi, Guangzhou och Zibo. Totalt har Valmet cirka 120 servicecenter runt om i världen.