Körber Business Area Tissue, framtidens förpackningslösningar

Körber Affärsområde Tissue har länge varit den globala leverantören av pålitliga utrustningsmärkena inom mjukpappersindustrin. Foto: Körber

- Körber Business Area Tissue expanderar sitt utbud inom förpackningsteknik och skapar därmed perfekt samverkan mellan kundernas rull- och viksystem, meddelar företaget.

Genom att lansera nya produktlinjer för förpackning av vikta produkter och uppgraderade, förbättrade omslagsmaskiner för rullar, stärker Körber Business Area Tissue sin position som teknologiledare. Denna integrerade lösning, som spänner från omvandling till förpackning, garanterar optimal samverkan mellan kundernas system för maximal effektivitet och hållbarhet.

Francesco De Luca, chef för förpackningsavdelningen på Körber Business Area Tissue, framhåller:

- Våra nya serier för vikta segment och utvecklingen av traditionella rullmaskiner innebär att våra kunder kan lita på en exklusiv partner för hantering av hela linjen. Detta innebär flera fördelar, såsom sömlös och kontinuerlig kommunikation, noggrann och konstant kundtjänst, samt möjligheten att utveckla en unik mjukvara för styrning av hela systemet.

Omfattar vikta produkter

En komplett serie lösningar för vikning Den breda erkännandet för rullförpackningsmaskiner har lett till att Körber Business Area Tissue utvidgar sina förpackningslösningar till att även omfatta vikta produkter. Med MTC-teknologi kan dessa nu förpackas med Casmatic-produkter, som erbjuder hög pålitlighet och prestanda samt oslagbar flexibilitet för att möta varje specifikt kundbehov.

Specifikt kommer teamet för förpackningsexperter att lansera Casmatic F12, en ny höghastighetsomslagsmaskin för vikta produkter, designad för att förpacka servetter och interfoldade klipp i 120 paket/min, även med papper.

Artificiell intelligens

Optimering, innovation och förpackningskvalitet för rullning Bland innovationerna märks Casmatic B23, en viktig uppgradering av den framgångsrika Casmatic CMB202. Casmatic B23 är en ny buntningsmaskin för rullprodukter som lyfter bearbetningen från 20 till 23 buntar/min. och finns tillgänglig med in-line och DVL-inmatning.

För rullsegmentet tillämpar Casmatic Sam Pack-systemet artificiell intelligens för att inspektera förpackningar. Specifikt övervakar systemet med HD-kameror och ljusstavar varje sida av paketet och hanterar automatiskt och effektivt primärförpackningen samt felaktiga laster för att säkerställa högsta förpackningskvalitet.

Källa: Körber