Pulpac utser Marcus Palm till ny vice vd

Marcus Palm kommer närmast från Välinge Innovation, där han tjänstgjorde som Chief Legal Officer. Foto: PulPac

Pulpac, ett företag specialiserat på formpressad fiber, meddelar att de utnämnt Marcus Palm till ny vice president. Marcus har varit en aktiv styrelseledamot i PulPac sedan 2019 och går nu, enligt företaget, ”in i en strategisk ledarroll, med lång erfarenhet av juridiska frågor, licensiering och affärsstrategi”.

Marcus Palm kommer till PulPac från Välinge Innovation, där han tjänstgjorde som Chief Legal Officer. Under sin tid spelade han en viktig roll i att utforma juridiska strategier, skydda immateriella rättigheter och bidra till företagets tillväxt och innovation inom golvindustrin, framhåller företaget.

I sin nya roll som Vice President kommer Marcus att fokusera på strategisk affärsutveckling, vilket ska säkerställa att PulPac behåller sin konkurrensfördel.

– Marcus har varit en integrerad del av PulPacs resa som styrelseledamot, och vi är glada över att få honom att ta på sig en mer praktisk roll som vice vd", säger. "Hans strategiska tänkesätt och djupa licenskunskaper kommer att vara ovärderliga när vi fortsätter att förnya och driva på framtiden för hållbara förpackningar, säger Linus Larsson Green, VD för PulPac i ett pressmeddelande.