Valmet vinner order i Thailand

Inter Eastern Container ingår i koncernen Inter Group Packaging (IGP), som är ett thailändskt familjeägt företag som har tillverkat wellpapplådor sedan 1980. Arkivbild.

Valmet har fått en order på sitt kvalitetskontrollsystem, Valmet IQ, för wellpappmaskiner till Inter Eastern Container i Thailand. Det framgår av ett pressmeddelande.

Leveransen kommer att slutföras i december.

– Detta är den första leveransen av Valmet IQ Quality Control System till Inter Eastern Container Co., Ltd. Eftersom Valmet har erfarenhet och referenser i Thailand är vi övertygade om att vi kan hjälpa kunden att uppnå målet att förbättra produktkvaliteten, säger Thossapon Arunsaengsuree , Solution Sales Manager, Sydostasien, Automation Systems, Valmet, i ett pressmeddelande.

Värdet på ordern har inte offentliggjorts.

Inter Eastern Container ingår i koncernen Inter Group Packaging (IGP), som är ett thailändskt familjeägt företag som har tillverkat wellpapplådor sedan 1980. IGP är en av Thailands ledande tillverkare av wellpapp och förpackningar, med en daglig produktionskapacitet överstigande en miljon kvadratmeter wellpapp.